Over Mij

Welkom op mijn blog!

Allereerst, wat ontzettend leuk dat je op mijn blog komt kijken.

De vrouw achter MamaPlaneet

Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben een 32-jarige mama van 2 prinsesjes geboren in januari 2014 en maart 2015. Verder ben ik gelukkig getrouwd met mijn eigen superman. Echt, prins op het witte paard valt in het niets bij mijn man maar daar vertel ik je nog weleens over.

In het verleden heb ik in het basisonderwijs voor de klas gestaan. En omdat ik erg veel dingen heel leuk vind heb ik onder andere als management assistente gewerkt en ben ik een gediplomeerd office manager.

Mijn gezin, en alles wat met moederschap te maken heeft, is mijn passie. Denk hierbij aan kindvriendelijke uitjes, verantwoord speelgoed en andere opvoedkundige onderwerpen. Naast vrouw, echtgenote, moeder en zakenvrouw ben ik ook… mijzelf. Tegenwoordig praat je dan over een derde persoon, zou je bijna denken, maar ook niet-gerelateerde onderwerpen houden mij bezig. Denk hierbij aan me-time, sociaal leven, beauty en gezondheid. Ik hou ook van boeken. Vooral fantasieboeken. Dat leest zo makkelijk weg. En ik kan er heerlijk in wegdromen. En chocola. Ik ben dol op chocola.

Waarom bloggen?

Mamaplaneet ben ik gestart omdat ik graag mijn ei kwijt wil. Vroeger, voor ik kinderen kreeg, schreef ik graag mijn dagboeken vol. Mijn blog, mijn uitlaatklep anno 2016. Op mijn blog schrijf ik dus praktisch alles wat mij bezighoudt en geef ik jullie een kijkje in mijn kleurrijk drukke leventje. Mijn doel? Mijn doel is anderen te motiveren, stimuleren, inspireren en misschien zelfs iets bij te brengen door middel van de artikelen die op mijn blog verschijnen.

In principe komt er elke maandag, woensdag en vrijdag een blog online.

Wat betreft samenwerkingen zoals gesponsorde posts, advertorials en winacties, onder het kopje Samenwerken vind je onder andere mijn mediakit. Heb je een vraag, aarzel niet.

Veel liefs,

Sandra