Samenwerken & Disclaimer

Winacties

Nadat de winactie op de website en social media bekend is gemaakt, kun je in het artikel lezen welke voorwaarden er aan je deelname zitten. De ene keer zal dat bijvoorbeeld puur en alleen een reactie onder het artikel zijn. De andere keer een bericht op Facebook. Dit heeft soms ook te maken met de afspraken die zijn gemaakt met het bedrijf dat de prijs beschikbaar stelt. De gekozen winnaar krijgt van mij persoonlijk een email of bericht. Het is daarom extra belangrijk een geldig emailadres op te geven en alert te blijven op inkomende berichten. Je hebt namelijk 48 uur je adresgegevens door te mailen anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen. In de meeste gevallen is de sponsor ook degene die de prijs naar de winnaar zal versturen. MamaPlaneet hoeft niet zorg te dragen voor herstel of vervanging als er producten door de post verloren gaan of beschadigd raken. (laat het wel even weten, misschien kan ik dan nog wat betekenen). De inhoud van de winactie, de prijs, de loting of prijsuitreiking staan niet open voor discussie.

Auteursrecht

Alle foto’s met de MamaPlaneet-logo en teksten zijn eigendom van MamaPlaneet en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt. De andere foto’s zijn of van het bedrijf (die mij het recht verleent de foto’s te gebruiken) of van een website waar, al dan niet tegen betaling, rechtenvrije foto’s gebruikt kunnen worden.

Contact

Heb je vragen, tips of ideeën, neem dan gerust contact met mij op. Ik vind het super leuk om van je te horen.

Wil je graag (anoniem) je verhaal kwijt? Dat kan. Stuur mij een mail en ik kom er zo snel mogelijk op terug. Let wel op, ik kan je niet beloven dat je verhaal in de vorm van een artikel op MamaPlaneet zal verschijnen.

Samenwerken / Adverteren

MamaPlaneet biedt verschillende samenwerkingsvormen aan. Wil je de mogelijkheden verkennen en kijken wat de meest passende manier is om jouw bedrijf in de picture te zetten, stuur dan een mail met jouw ideeën en wensen.
Het opsturen van producten is geheel verblijvend en verplicht mij niet tot het schrijven van een review. Besluit ik het product wel te reviewen dan neem ik contact met u op, nadat het artikel online is gekomen. Een positieve review kan ik niet garanderen, wel een eerlijke review.

MamaPlaneet Mediakit (bijgewerkt 30 januari 2018)

Unieke bezoekers
Paginaweergaven
Sessies
12.000-20.200
18.000-30.000
14.000-24.000
Facebook
Instagram
Twitter
Google +
Pinterest
LinkedIn
1500+
790+
310+
29+
67+
460+
Vrouw
Man
93 %
7 %
Nederland
Belgie
Anders
83 %
11 %
6 %
18 – 24 jaar
25 – 34 jaar
35 – 44 jaar
45 – 54 jaar
55 – 64 jaar
65+ jaar
8 %
35 %
30 %
15 %
10 %
2 %

Tot nu toe heb ik onder andere samengewerkt met

Foto op HoutBobikeJulianatorenDisney on IceCenter ParcsVtechHasbro
CrayolaKaya sieradenHappy TowelsTasteaUniversal PicturesOckyzDisney
DenksportUitgeverij
De Harmonie
Clics ToysVan Hoorne EntertainmentDe 4 WindstrekenKerstpakketten
plaza
T-Mobile
Uitgeverij QueridoNeckermannLux-CampUitgeverij
De Fontein
DuinrellRavensburgerAvonturenpark Hellendoorn

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar: sandra@mamaplaneet.nl